detlillegalleri

detlillegalleri

Navn

KunstnerePosted by Ragni Slinning 02 Jan, 2009 02:33:08

Det lille galleri har hatt den store glede av å ha mange,flotte kunstnere representert.Dette står å lese i galleriets historikk.

F.t. har Det lille galleri følgende kunstnere,hvis kunst er å finne hos meg:Men først må jeg få si at min entusiasme er stor,fordi jeg fra 2.januar kan tilby ingen andre enn

ROY A.DAHL

Jeg klarer ikke å legge skjul på at det har vært mitt store ønske,siden jeg åpnet for 5 år siden. Han er min klare favoritt i omegnen,noe jeg aldri har prøvd å skjule,verken for andre kunstnere eller mine kunder. Jeg kan bare si:Gledelig Nyttår til Det lille galleri.

Øvrige kunstnere som er representert ved Det lille galleri har selvsagt like stor aktelse hos meg,men jeg håper at dere evner å glede dere på mine vegne,når jeg får inn nye,store,kjekke,dyktige kunstnere.

Jeg nevner herved de som nå er å finne ved Det lille galleri:

Roy.A.Dahl,Per Inge Bjørlo,Eldar Parr,Eser Afacan,Marianne Aulie,Jens Johannesen,Ola Steen,Dagfinn Bakke,Sonja Reite,Geir Hansen,Nico Widerberg,Evy Bolseth, Tove Reite,Marianne Sæbjørnsen,Elin Fylling,Bozenna Pedersen,Arve Yndestad,Mette A.Eliassen m.fl.

  • Comments(6)//www.detlillegalleri.com/#post23